- Sesongens viktigste kamp

- Vi har ikke råd til å tape i kveld, sier Arsenal-manager Arsene Wenger før kveldens kamp mot Manchester United på Old Trafford.

Før avspark har Arsenal like mange poeng som United. Men Alex Fergusons mannskap har tre kamper til gode.

- Hvis vi skal ha et realistisk håp om å vinne tittelen må vi vinne i kveld. Hvis United vinner har de ikke bare tre kamper til gode, men også tre poeng mer, sier Wenger.

- Jeg tror United vil være friske og raske, og de første 30 minuttene blir de vanskeligste.

Bare én Arsenal-spiss

Spissmangel gjør at oppgaven blir enda et hakk tøffere for Arsenal. Nwankwo Kanu er opptatt med Nigeria, Davor Suker er suspendert, mens Dennis Bergkamp er langtidsskadd.

Dermed står Arsenal med bare en tilgjengelig spiss i Thierry Henry. Franskmannen spiller alene på topp, med 18-åringen Graham Barrett som angrepsreserve.

- Noen tror vi er favoritter, fordi Arsenal har så mange ute. Men Arsenal har som oss en stor stall, og de kommer til å gjøre det vanskelig for oss, sier Ryan Giggs.

Giggs avgjorde mot Arsenal i FA-cupens semifinale med en herlig dribleserie ifjor. Nå føler han at tittelkampen kan bli avgjort i kveld.

- For to år siden vant de på Old Trafford, og stakk av med tittelen på grunn av det. Det er ikke noen tvil om at dette er sesongens viktigste kamp, sier Giggs.

Avskriver Leeds

Manchester United har ikke spilt ligafotball siden 28. desember. Manager Alex Ferguson er glad og fornøyd etter turen til klubb-VM i Brasil.

- Alle som var i Brasil er friske, og vi er fokusert på hva vi må gjøre. Formen er bra, og forhåpentligvis får vi det resultatet vi vil ha, sier Sir Alex.

Selv om Leeds leder Premier League, mener Ferguson at tittelkampen bare står mellom Arsenal og Manchester U.

- Arsenal er utfordreren vår. Leeds leder, men de har ikke den erfaringen som er nødvendig, sier Ferguson.

SKJEBNEKAMP: Her avgjorde Ryan Giggs mot Tony Adams og Arsenal i FA-cupen i fjor.