Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sesongstarten ryker for Sapara

- Ute i minst tre uker sier RBK.

(Dagbladet.no): Dårlige nyheter for Rosenborg fire dager før seriestart mot Lyn på mandag:

Rosenborg kan ikke regne med bidrag fra en slovakisk silkefot i sesonginnledningen.

Marek Sapara var i aksjon for fødelandet i privatkamp mot Island i går kveld, men måtte forlate allerede i førsteomgang med en smell i låret, skriver RBK.no.

- Han fikk en strekkskade i baksiden av venstre lår i gårdagens kamp mot Island. Hvor alvorlig det er er vanskelig å si, vi må ta MR-bilder før vi vet mer. Det er derfor litt vanskelig å si hvor lenge han er ute, men per nå anslår jeg tre uker eller mer, sier medisinsk ansvarlig i klubben Haakon Schwabe til RBK.no.

Sapara selv tar prognosene fra Schwabe tungt.

- Dette var forferdelig. Nå har jeg gledet meg til sesongstart i lang tid, og så skjer dette, sier Sapara til klubbens hjemmesider.

Hovedtrener Trond Henriksen synes nyheten om Saparas skade kommer ubeleilig, spesielt på dødballfronten, men understreker samtidig at klubben har gode erstattere.

SKADEPLAGET I OPPKJØRINGEN: Marek Sapara pådro seg en ankelskade på La Manga. Nå er det låret som holder slovaken ute av spill i noen uker fremover. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
SKADEPLAGET I OPPKJØRINGEN: Marek Sapara pådro seg en ankelskade på La Manga. Nå er det låret som holder slovaken ute av spill i noen uker fremover. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media