Annonsørinnhold

Sett opp tabellen, vinn England-reise til 10 000

Jan Egil (37) var best av 14 000 sist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Sett opp ditt tips: Plasser de 20 lagene på tabellen, og du kan vinne en fotballtur for to til England verd 10 000 kroner.

(Dagbladet): Lørdag kl. 13.45 er ventetida over og Premier League-fotballen ruller helt fram til mai.

CITY-SEIER: Manchester City ble ligamestere sist sesong, Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB SCANPIX
CITY-SEIER: Manchester City ble ligamestere sist sesong, Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB SCANPIX Vis mer

I samarbeid med Norsk Tipping gir Dagbladet deg sjansen til å rangere topplagene i engelsk fotball. Er du den aller beste belønnes du med et besøk hos for eksempel til egen favorittklubb.

Avgjort siste dag 14 000 Dagblad-lesere satt opp sitt forslag i august i fjor. Da stakk til slutt Manchester City av med ligatrofeet på sesongens siste dag, foran overraskelsen Liverpool - og Chelsea. Arsenal tok den innbringende fjerdeplassen.

Alt tyder på minst like mye dramatikk i sesongen som kommer.

Gårsdagens Community Shield-oppgjør gir Arsenal-fansen tro på et løft på tabellen. Samtidig har Liverpool-supporterne sett laget briljere i sommer, på tross av Luis Suarez-salget.

Luis van Gaal gir Manchester United-patriotene ny optimisme, mens Jose Mourinho igjen tør å snakke om ligagull med storshoppende Chelsea.

Bookmakerne har gitt sin foreløpige dom: Chelsea-seier, med Liverpool som sesongens flopp.

Straffepoeng Tabellkonkurransen handler om å treffe på ligaplasseringene. Samtidig bør du bomme minst mulig der det ikke lar seg gjøre å prikke inn lagene korrekt. Bom gir poeng, og den med færrest straffepoeng vinner.

Jan Egil Tangen var den aller beste tabelltipperen i 2013/2014-sesongen. Han prikket inn imponerende ni lag på korrekt plass på tabellen, og stoppet opp på bare 38 poeng.

SVEKKET? Liverpool og Luis Suarez kjempet om ligagullet hel til siste dag. Uten spissen tror bookmakerne på en svikt for de rødkledde. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
SVEKKET? Liverpool og Luis Suarez kjempet om ligagullet hel til siste dag. Uten spissen tror bookmakerne på en svikt for de rødkledde. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer

37-åringen fra Brandbu hadde riktig ligamester og alle de fire første inn i topp 4. Dessuten fikk han rett i at United ville rase på tabellen. Tabben: Han forvekslet Liverpool og Chelseas sluttplasseringer.

- Jeg er egentlig glad for det, jeg er Liverpool-fan, sier Tangen.

FAVORITTER: Chelseas er manges ligafavoritt. Foto: AFP  / ATTILA KISBENEDEK / NTB SCANPIX
FAVORITTER: Chelseas er manges ligafavoritt. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK / NTB SCANPIX Vis mer

Småbarnsfaren spådde også nedrykk for både Cardiff og Norwich.

Vinner aldri - Det var ikke så gæernt, nei. Jeg husket ikke hva jeg tippet, jeg pleier aldri å vinne noe som helst. Jeg har vunnet 50 kroner i Lotto, kanskje. Dette er jo helt vilt.

- Hva er hemmeligheten din?

- Nei, det der var nok ren flaks. Jeg satt nok og vurderte litt. Jeg visset at City kom til å være der oppe, sammen med Chelsea. Og at Arsenal ville være bra med. Så tenkte jeg United ville falle nedover på tabellen med ny manager.

- Hva er ditt tips for årets sesong?

- Jeg tror fortsatt City vil være der oppe, det samme med Chelsea. Ellers så er jeg usikker på Liverpool, jeg håper de klarer å hevde uten Luis Suarez. Han scoret sinnssykt mye forrige sesong, sier Tangen.

- Hva skal du bruke reisegavekortet på?

- Kan hende det blir en tur til Liverpool. Samboeren min har ikke vært der. Det blir enten London eller Liverpool, det eneste som er sikkert er vi skal se Liverpool.

• Her er topp fem-oddsen: Se hvilke lag som topper Norsk Tippings oversikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer