Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sett penga på Enga

Daniel Fredheim Holm tror på Royal League-suksess.

VALLETTA (Dagbladet.no): - Det har vært mye reising og treningsleire i det siste, så det skal bli deilig å få være hjemme litt, sier Daniel Fredheim Holm til Dagbladet.no.

Tirsdag var han med på det historiske tapet for Maltas U21-landslag på Hibernian Football Ground. Og så sliten ut. Likevel er han ikke redd for at Royal League-oppgjøret mot Djurgården i Stockholm skal bli like tam. Selv om det blir en ny reise.

- Nå er det en kamp som teller, og da blir det litt annerledes. Det går bra å spille, og formen er på vei.

Vinner 2-0

Fredheim Holm mener det er viktig for Vålerenga å henge med i Royal League utover våren. Først og fremst fordi kamper som betyr noe er bedre enn treningskamper. For Vålerengas del har nemlig treningskampene denne vinteren vært overraskende svake.

I hvert fall for et lag med gullambisjoner i Tippeligaen.

- Vi har slitt litt bakover, og så har vi ikke scoret på sjansene våre. Men spillemessig mener jeg vi har vært helt på høyden med de lagene vi har tapt mot.

Djurgården derimot, har han lite peiling på. Derfor vet han ikke hva som venter i Stockholm. Bortsett fra at Vålerenga tar med seg tre Royal League-poeng hjem til Oslo.

- Jeg tipper vi vinner. 2-0 tipper jeg. Så sett penga dine på Vålerenga, smiler han.

SEIERSSIKKER: Daniel Fredheim Holm lurer Rosenborgs Mikael Dorsin i Royal League-kampen 20. november. Vålerenga vant 3-2.