Annonsørinnhold

- Sett pengene på Norges overmenn

Se Oddsprogrammet - landskampspesial!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Det er landskamper denne fredagen og Oddsprogrammet fokuserer derfor på disse fremfor på helgens seriekamper. Utfordringene står i kø for oddstipperne på denne internasjonale kvelden, som preges av mange favoritter med lite fristende odds, inkludert Norge, Danmark og Portugal. I flere av disse kampene kan det være aktuelt å vurdere handikap-objekter i stedet.

Uansett; den lave oddsen får stå i fred, oddstipper Dybwad går heller for noen bedre betalte overraskelser.

Samtlige landskamper er forøvrig analysert på Dagbladets oddstipssider!

Fredagens spilleforslag:

227. Slovenia - Albania B (4,00)
236. Irland - Sverige B (2,45)

Spillestopp er henholdsvis 20:25 og 20:40. Jeg anbefaler at du spiller disse kampene hver for seg, men ønsker du å levere en skikkelig høyodds-dobbel vil det stå 9,80 i odds på kupongen din.

Du blir også advart mot et svært overvurdert lag til latterlig lav odds, denne gang ett land mange nordmenn heier på.

Bonuspotten skal ut!
Midtukekupongen, altså den tradisjonelle tippingen, er flyttet til fredag i anledning landskampene, og Norsk Tippings bonuspott skal ut.

Det betyr fem millioner kroner ekstra til alle som prikker inn 12 rette, noe som vil bety utbetalinger fem-seks ganger høyere enn normalt.

Om du bare skal levere én tippekupong denne høsten, så er dette anledningen. Les forøvrig min artikkel om hvordan vinne på tippekupongen!

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer