Setter alle fotballhjerter i brann

Vidunderet Pato hylles av legendene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det kan fort skje noe med hodet til en 18-åring som blir sammenliknet Kaka, Ronaldo-ene - ja rett og slett de beste offensive spillerne verden har å by på.

Så langt ser det ut som hodet til Pato sitter godt skrudd fast. Det han gjør med beina tyder i hvert fall på en ung gutt med skruknottene godt plantet i jorda.

I løpet av hans fire første Serie A-kamper har brasilianeren puttet tre ganger for AC Milan. Det har selvfølgelig ikke gjort hysteriet etter en av tidenes mest hypede debuter mindre.

Svulst i armen

Historien om Alexandre Rodrigues da Silva (18) kunne imidlertid vært helt annereldes.

Da den lille gutten var ti år gammel, ble det tatt en røntgenbilde av et brukket bein i armen hans. Legene fikk ikke bare bekreftet bruddet, de oppdaget også en svulst i armen.

Etter ytterligere undersøkelser fant de ut at svulsten kunne utvikle seg til kreft om den ikke ble fjernet.

Famililen til Alexandre hadde derimot ikke råd til en slik operasjon. Heldigvis var legen Paulo Roberto Mussi en venn av familien, og han gjennomførte operasjonen gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer