Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Setter balltreet ut for Hughes

Cricketfans over hele verden hedrer Phil Hughes.

 TREND:  Cricketfans over hele verden hedrer Phil Hughes ved å sette ut balltreet utenfor sitt hjem. Her utenfor Sydnes Cricket Ground. Foto: REUTERS/David Gray/NTB Scanpix.
TREND: Cricketfans over hele verden hedrer Phil Hughes ved å sette ut balltreet utenfor sitt hjem. Her utenfor Sydnes Cricket Ground. Foto: REUTERS/David Gray/NTB Scanpix. Vis mer

Cricketfans over hele verden viser sorg og respekt for avdøde Phil Hughes ved å stille balltreet sitt utenfor hjemmet sitt eller en cricketbane, ta bilde og dele det på sosiale medier.

Australske Paul Taylor startet det ved å ta bilde av balltreet lent mot inngangsdøren sin og dele det på Twitter med emneknaggen #putoutyourbats.

Siden har det bredt seg over sosiale medier som ild i tørt gress.

- Vi har alle spilt cricket på et eller annet nivå, vi har vokst opp med balltre og ball. Dette er en måte å komme sammen og vise vår sorg, skrev han.

Hughes ble truffet i nakken av en ball kastet av hans venn Sean Abbott under en delstatskamp i Sydney tirsdag. Det fikk halspulsåren til å sprekke og blø inn i hjernen hans. Torsdag døde han på sykehus, tre dager før han ville fylte 26 år.

Stjernespillerens død er møtt med sjokk og sorg i alle verdens cricketspillende nasjoner. Neste uke avholdes en minnegudstjeneste i statlig regi på Sydney Cricket Ground.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media