Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane og Pogba møttes i Dubai

Setter fyr på spekulasjonene - møtte Zidane

Nytt bilde skaper spekulasjoner rundt stjernespilleren.

KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Paul Pogba var i sommer kraftig linket til Real Madrid. Møtet med Zidane i Dubai legger neppe en demper på ryktene. Foto: NTB/Scanpix
KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Paul Pogba var i sommer kraftig linket til Real Madrid. Møtet med Zidane i Dubai legger neppe en demper på ryktene. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Sommerens kanskje mest omtalte overgangssaga ser ut til å igjen ha blusset opp. Paul Pogba var i sommer selv klar på at han ønsket å forlate Ole Gunnar Solskjærs Manchester United, men den franske superstjernen ble værende på Old Trafford.

- Etter alt som har skjedd denne sesongen, som også har vært min beste sesong, så tror jeg at dette kan være et bra tidspunkt for en ny utfordring et annet sted. Jeg tenker på dette: å ha en ny utfordring et annet sted, sa Pogba i sommer, blant annet gjengitt av The Telegraph.

Perez ville ha Eriksen

Real Madrid-manager Zinedine Zidane skal likevel ha slitt med å overbevise den mektige klubbpresidenten Florentino Perez med å gå «all in» på den franske superstjernen.

I tillegg var Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward motvillige til å selge.

Perez skal heller ha ønsket seg danske Christian Eriksen, men Tottenham-eier Dany Levy satt seg på bakbeina.

Nå sitter Tottenham derimot ikke med veldig gode kort, ettersom Eriksen er inne i sitt siste kontraktsår, og dermed kan gå gratis neste sommer.

Møttes i Dubai

Likevel fortsetter Zidane å være ute etter Pogba. Franskmannen er bekreftet ute av storkampen mot Liverpool søndag, og har brukt landslagspausen i Dubai for å rehabilitere ankelskaden han har pådratt seg.

Der har han blant annet møtt Real Madrid-manageren. De to skal ha møttes på treningssenteret Transform Altitude Performance Cente, melder The Mirror.

Zidane er i Dubai for å snakke på en konferanse om bruken av kunstig intelligens i fotballen.

Det er foreløpig kun spekulasjoner om hva de to snakket om, men møtet faller neppe i god jord hos United-fansen.

RASISME: Dagens aviser i England fokuserer på Paul Pogba. Superstjernes straffemiss, og de rasistiske kommentarene som fulgte får spalteplass. Video: Tore Ulrik Bratland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsket Pogba i lang tid

Den franske manageren, som vant Champions League tre sesonger på rad med Real Madrid, har aldri lagt skjul på at han ønsker Pogba til Spania.

- Det er ikke noe nytt at jeg liker Pogba veldig godt. Jeg kjenner ham personlig. Han er en annerledes spillertype, og det er få spillere som evner så mye som ham, sa Zidane under en pressekonferanse i mars.

- Pogba er ikke en del av laget mitt. Han spiller for United. Dersom han en dag ønsker å forlate United, og fortsatt drømmer om å spille for Real Madrid, hvorfor skulle han ikke kunne komme hit? spurte Zidane.

Paul Pogba har to år igjen av kontrakten sin med Manchester United, med opsjon på et ekstra år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media