VENTER: Kåre Ingebrigtsen blir ikke fotballekspert på TV med det aller første. Konflikten med Rosenborg må først løses, melder Eurosport. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
VENTER: Kåre Ingebrigtsen blir ikke fotballekspert på TV med det aller første. Konflikten med Rosenborg må først løses, melder Eurosport. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Kåre Ingebrigtsen:

Setter TV-jobb på vent etter RBK-bråk

- Den beste løsningen akkurat nå.

Kåre Ingebrigtsen blir likevel ikke fotballekspert for Eurosport og Discovery med det første. Avtalen settes på vent inntil Ingebrigtsens mulige rettstvist med Rosenborg er over.

Det var VG som først omtalte saken. Eurosport/Discovery bekrefter det samme til Dagbladet i ettermiddag.

- Vi er enige om at han ikke utøver en ekspertrolle hos oss før det er en avgjørelse i tvisten mellom ham og Rosenborg, sier Lars H. Kvam, kommunikasjonsrådgiver i Discovery til Dagbladet.

- Både Kåre og vi er enige i at dette er den beste løsningen akkurat nå, sier Kvam.

Kåre Ingebrigtsen fikk sparken som Rosenborg-trener i juli og mandag denne uka ble det kjent at han skal inn i ny TV-jobb som fotballekspert i Eliteserien. I går meldte VG at eks-treneneren vurderer å gå til søksmål mot RBK på grunn av behandlingen ved avgangen.

Rosenborg forteller til Dagbladet at de forholder seg rolig - og forteller at de onsdag ettermiddag ikke har hørt noe fra eks-trenerne.

- Vi har ikke mottatt noe søksmål og kan derfor ikke kommentere noe på det. Interessant at media vet om dette, ikke vi. Vi kommenterer selvsagt ikke personalsaker, sier Trond Alstad i RBK til Dagbladet. Han er leder for strategi, organisasjon, kommunikasjon og samfunnsansvar i klubben.

Eurosport opplyser at de har et ønske om å bruke Ingebrigtsen som fotballekspert når rettstvisten med Rosenborg er over.