Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League, kvartfinaler: Sevilla - Bayern München

Sevilla hadde Bayern i kne - så scoret de to selvmål

Sevilla storspilte innledningsvis i kvartfinalen mot Bayern München. Så scoret de to selvmål.

SELVMÅL NUMMER TO: Her går Thiagos heading via Sérgio Escudero og i mål. Foto: REUTERS/Jon Nazca
SELVMÅL NUMMER TO: Her går Thiagos heading via Sérgio Escudero og i mål. Foto: REUTERS/Jon Nazca Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Sevilla - Bayern München 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Sevilla var best innledningsvis, og tok ikke ufortjent ledelsen mot Bayern München.

Men så gikk det helt galt foran eget mål. Etter to selvmål måtte spanjolene se første stikk gå til Bayern München i Champions League-kvartfinalen.

Høy temperatur

Det var høy temperatur fra første minutt på Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán i Sevilla.

Allerede før 15 minutter var spilt var spillerne i tottene på hverandre da Franck Ribery var litt seint ute i ei takling, og tråkket Franco Vazquez på vrista. For det ble franskmannen belønnet med et gult kort.

Bare et par minutter senere gikk Joaquin Correa overende i Bayerns 16-meter. Det så ut til å være kontakt, men Correa fikk i stedet gult kort for filming.

Bayern var gode innledningsvis, men det var Sevilla som hadde den største sjansen til å ta ledelsen. Pablo Sarabia prøvde seg fra perfekt posisjon fra omtrent ti meter, men skuddet gikk utenfor.

Derfor var det heller ikke ufortjent at Sevilla tok ledelsen etter en drøy halvtimes spill. Ballen ble lagt inn foran mål, der Sarabia dempet ballen elegant og dunket til.

SEIER: Bayern München tok en viktig borteseier. Foto: REUTERS/Jon Nazca
SEIER: Bayern München tok en viktig borteseier. Foto: REUTERS/Jon Nazca Vis mer

To selvmål

Men det tok ikke lang tid før Bayern München satte lagene likt. Men tyskerne var heldige: Franck Ribery prøvde et skudd fra skrått hold, men ballen gikk via forsvarer Jesus Navas - noe som satte keeper David Soria ut av spill.

Han måtte se ballen gå i eget nett.

Andre omgang åpnet forrykende. Først hadde Ribery sjansen, før Sevilla kom på en kjempesjanse i motsatt ende. Men Bayern fortsatte å prøve.

Thomas Müller la ballen inn foran mål, der Javi Martinez gjorde et forsøk på å bredide ballen i mål. Da kastet David Soria seg ut i en mesterlig redning.

Men bare et øyeblikk senere satt den.

Denne gangen var det Ribery som la ballen perfekt inn foran mål, der Thiago stupeadet ballen mot mål. Men nok en gang gikk ballen via en Sevilla-spiller og i mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!