Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sevilla klar for cupspillet

Men skuslet bort seieren mot Stuttgart.

I ÅTTENDELSFINALE: Jesus Navas og Sevilla er videre etter 10 poeng på fire kamper. Her feirer han sitt 1-0-mål mot Stuttgart. Senere utliknet tyskerne. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
I ÅTTENDELSFINALE: Jesus Navas og Sevilla er videre etter 10 poeng på fire kamper. Her feirer han sitt 1-0-mål mot Stuttgart. Senere utliknet tyskerne. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER Vis mer

|||

Spanske Sevilla sikret plass i cupspillet med 1-1 hjemme mot Stuttgart i mesterligaen onsdag.

Det spanske lag har 10 poeng med to kamper igjen. Det så lenge ut til å gå mot hjemmeseier etter at Jesus Navas sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse. Zdravko Kuzmanovic utlignet med elleve minutter igjen av kampen.

Kampen om den siste plassen i cupspillet fra gruppe G står dermed mellom Unirea Urziceni (5 poeng), Stuttgart (3) og Rangers (2).

Skotske Rangers tok ledelsen mot det rumenske laget ved Lee McCulloch i det 79. minutt, men rotet det til sluttminuttene og lot Mariusz Onofras utligne. Skottene har igjen Stuttgart hjemme og Sevilla borte.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media