Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sevilla ypper seg mot stormaktene etter ny seier

Likt med Barcelona på tabelltopp.

• Sevilla - Villarreal 2-1

Litt i skyggen av lørdagens El Clásico tok Sevilla seg opp til serietopp. Med 2-1 over Villarreal søndag er laget likt med Barcelona.

Real Madrid banket Barcelona med 3-1 og påførte katalanerne deres første baklengsmål og tap i serien denne sesongen.

Sevilla gjorde det svært så vanskelig for seg selv mot Villarreal søndag.

Kampen ble avgjort først i de aller siste minuttene. Før det hadde publikum måttet vente i 79 minutter før det første målet kom. Det kom imidlertid som en kalddusj ettersom det var gjestene som tok ledelsen ved Luciano Vietto.

Denis Suárez fant endelig målet for Sevilla to minutter før slutt slik at ett poeng synes reddet. Men på overtid satte Carlos Bacca inn seiersmålet fra straffemerket.

- Vi nektet å gi opp Straffen ble dømt etter at Giovani dos Santos taklet Benoit Tremoulinas ureglementert inne i feltet.

- Jeg synes virkelig vi fortjente seieren på grunn av vår vilje og kampånd, sa Bacca.

- De fleste lag ville slått seg til ro med 1-1, men vi nektet å gjøre det. Vi sluttet ikke å angripe før vi hadde vunnet.

Villarreal-trener Marcelino Garcia mente straffesparket var strengt dømt.

- Det var en merkelig avgjørelse, for å si det mildt. Men vi må klandre oss selv, for vi burde ha drept kampen tidligere, sa han.

Sevilla tok seg opp i ryggen på Barcelona med like mange poeng. Tetduoen er ett poeng foran Real Madrid.

Atlético henger med I søndagens siste kamp vant tittelforsvarer Atlético Madrid 1-0 borte mot Getafe. Sommerkjøpet Mario Mandzukic ble matchvinner med sin scoring fem minutter før pause.

Diego Simeones mannskap kontrollerte inn seieren. I litt over en halvtime fikk de fordelen av å spille med én mann mer, ettersom Getafe fikk forsvareren Alexis direkte utvist etter en duell med Mandzukic.

Det er svært jevnt i toppen av La Liga. Atlético Madrid ligger på 5.-plass, men er bare to poeng bak Barcelona og Sevilla.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media