Sex-, alkohol- og intervjuforbud for de tyske VM-heltene

Löw med strengt regime før finalen.

BEACH BABE: Joachim Löw diskuterer med sjefsanalytiker Urs Siegenthaler på stranda i Campo Bahia. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix
BEACH BABE: Joachim Löw diskuterer med sjefsanalytiker Urs Siegenthaler på stranda i Campo Bahia. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tyskland VM-tropp har hatt et relativt liberalt forhold til både damer og alkohol så langt i mesterskapet. Fotballfruene har fått se sine utvalgte, og sågar hatt lov til å sove over på spillerhotellet om de ønsker det. 

Spillerne har også fått lov til å ta seg et glass vin i lobbybaren, treningene har vært åpne og spillerne har stilt opp til intervju.

Nå er det slutt på moroa.

Fire forbud Joachim Löw og resten av de tyske trenerteamet innfører nemlig et totalitært regime fram til VM-finalen har avspark på Maracanã søndag kveld klokka 21:00.

Det betyr:

• Ingen damer. 
• Ikke noe alkohol. 
• Stengte treninger.
• Ingen intervjuer med spillerne. 

Sexfordel? Det er den tyske avisa Bild som i dag avslører 54-åringens strenge reglement.

De skriver også at selv om treninga er stengt, veit de at det trenes mye på dødballer, og de hevder at det, ikke så overraskende, blir det samme laget som slo Brasil 7-1 som starter mot Argentina. 

Så spørs det hvor godt denne innstrammingen fungerer. Etter gruppespillet viste det seg nemlig at de fleste av lagene som var slått ut hadde sexforbud, mens nasjonene som hadde tatt seg videre var mer åpne for sengegymnastikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer