Sex- null

De franske elegantierne har sexforbud, mens de engelske lads kan ha sine koner og elskerinner på hotellet under hele fotball-EM.

LONDON (Dagbladet): Søndag møtes de to i det første oppgjøret mellom giganter i EM i Portugal. Og man skal ikke se bort fra at diskusjonene i barene etter kampen kan komme til å dreie seg om hvorvidt de to lagenes sexpraksis påvirket resultatet.

Bare etter at de innledende tre kvalifiseringskampene er gjort unna, kan den franske landslagsstjernen Thierry Henry og hans lagkamerater møte sine koner og elskerinner. Det har landslagssjef Jacques Santini bestemt.

-  Ikke akrobatikk

Mens David Beckham kan møte sin Victoria under hele EM - hvis det er slik at de vil møtes etter alt som har vært skrevet om Becks eskapader i Madrid før mesterskapet.

Landslagslegen til Frankrikes og Englands puljemakker, Kroatia, tillater sine menn å ha sex. Men han advarer:

-  Sex er bra så lenge det ikke er akrobatisk. Spillerne bør unngå farlige posisjoner for å begrense risikoen for skader, sier Zoran Bahtijaveric.

For de utfordrende posisjonene skal forbeholdes fotballbanen.

Fornøyde franskmenn

«Les Bleus» (de blå), det franske fotballaget, har ikke kommentert mangel på hyrdestunder.

De sier de er fornøyd med å bo som de gjør, og avventer den viktige kampen mot England søndag.

-  På hotellet er det bare oss og betjeningen. Alt er gjort for å beskytte oss. Slik er det ikke noe press utenfra, sa Robert Pires til pressen i går.

-  Å bo slik gjør meg verken kald eller varm. I 1998 var det jo ganske vellykket, sa Thierry Henry.

Han anser Frankrike som favoritt i kampen mot England.

-  Med de spillerne vi har ...

Zidane og hans medspillere vil ganske enkelt slå England. For to år siden tapte Frankrike åpningskampen mot Senegal og gikk ut av VM uten å ha scoret et eneste mål. Det må ikke gjenta seg.

I toppform

-  Vi må absolutt vinne denne kampen, sa Zidane (32) i går. Hvis ikke kan det franske laget helt miste motet, som i VM i 2002. Og det vil alle glemme.

-  Det er mulig å komme over et tap, men det er ikke bra for lagets selvtillit, sa Zidane. Han tror det blir en veldig fysisk kamp, med en knallsterk midtbane.

Selv er han i toppform nå, og det smitter over på lagspillerne.

DAMEBESØK: Englands keeper David James tar livet med ro, i trygg forvissing om at kona får bli med på rommet.