Sex- og dopanklager mot Tyson

Skal ha kidnappet 33-åring.

(Dagbladet.no): Det er ikke lett å være Mike Tyson. Sist vi hørte fra den tidligere verdensmesteren la han boksehanskene på hylla, etter tapet mot irske Kevin McBride.

I dag er det sex-, dop og kidnappingsanklager som plager 39-åringen.

Tyson ferierte på Sardinia da han møtte franske Florence Botoli på dansegulvet, skriver avisa The Scotsman.

Eks-bokseren gikk rett på sak, og dro med seg 33-åringen bort fra nattklubben. Så ville han ha sex med henne, skriver avisa.

- Han tok mye kokain og ville ha sex. Da jeg sa nei, og ikke tok dopet, prøvde han å dytte hodet mitt ned i pulveret, sier kvinnen ifølge politikilder.

Botoli fortalte betjentene at hun danset med venner da Tyson dukket opp, og nærmest kidnappet henne.

Da politiet endelig fikk avhørt Tyson på hans yacht på Sicilia var tonen en annen.

- Han snakket gjerne med politiet og inviterte betjentene ombord. Han sa han var «en snill gutt», ikke en «morder», sier en politimann.

NEDE FOR TELLING: Mike Tyson sier han er en snill gutt, og avviser anklagene fra den franske 33-åringen. Foto: Scanpix
NEDE FOR TELLING: Mike Tyson sier han er en snill gutt, og avviser anklagene fra den franske 33-åringen. Foto: Scanpix Vis mer

Det italienske politiet har ennå ikke bestemt seg for om det skal tas ut siktelse mot Tyson, for kidnapping, seksuell trakassering og narkotikabruk.

- Vi kan ennå ikke si noe. Saken er offisielt under etterforskning, sier en politimann.

39-åringen er ikke ukjent med loven, i 1992 ble han dømt for voldtekt av skjønnhetsdronningen Desiree Washington. Det kostet ham tre år bak murene. I 1997 fikk han en fengselsdom på ett år for overfall.

SISTE MATCH? Her får Tyson juling av Kevin McBride.