Sex-anmeldt

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson etterforskes av politiet etter at en kvinne i 20-åra har anmeldt ham for å kommet med seksuelle tilnærmelser etter en tur på byen.

Anmeldelsen kommer fra en kvinne i 20-åra fra Cape Town i Sør-Afrika. Tilnærmelsen fra Sir Alex (60) skal ha skjedd i baksetet av en bil tidlig fredag morgen.

Ferguson er for tiden i landet i forbindelse med et samarbeid mellom Manchester United og Cape Towns fotballakademi. Oppholdet er kombinert med ferie. Ferguson er observert flere ganger på hesteveddeløpsbanen de siste dagene.

Ifølge det sør-afrikanske nyhetsbyrået SAPA var Ferguson ute på jazzklubb torsdag kveld. Hendelsen skal ha skjedd på vei til et hotell.

-Jeg kan bekrefte at vi har mottatt en anmeldelse fra kvinnen, sier Nina Kirsten, talskvinne for politiet i Cape Town, til BBC. De etterforsker nå saken.

United-managerens advokat, Alex Abercrombie, benekter at Ferguson skal ha gjort noe galt:

-Han har ikke begått noen forbrytelse. Og hvis det finnes beskyldninger om tilnærmelser så er disse beskyldningene falske, sier Abercrombie til Associated Press.

<B>PÅ BANEN: </B>Sir Alex i kjent positur. Nå er han i trøbbel.