Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sex og dop på snowboardnettet

På Norges Snowboardforbunds offisielle internettsider kan du lese om sex, hestedoping og Daniel Francks truser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hva gjør deg kåt?

- Har du noen gang hatt sex på bussen?

- Hvor mange truser tar du med deg på en 14-dagers tur?

Dette er noen av spørsmålene som er stilt under utøverintervjuer på forbundets hjemmeside, skriver Aftenposten.

- Vi hadde ingen problemer med å legge ut dette på hjemmesiden vår. Vi har kanskje ikke et helt vanlig landslag, men slik som dette er det bare, sier president Lars-Einar Petterson.

De norske snowboardjentene startet før jul nettstedet «Tøyteklubben». Nå er flere i OL-troppen intervjuet på forbundets hjemmeside.

Terrorberedskap

- Jeg føler at sporten har noe i OL å gjøre, men veien dit er kanskje ikke så bra for sporten og den livsstilen vi ønsker å ha, sier brettkjører Espen Arvesen til Aftenposten.

Terrortrusselen har vært et hett tema i forkant av lekene i Salt Lake City.

- Jeg stiller med mitt nye skuddsikre brett, forteller Arvesen.

Og han tar med seg flere «skitne» triks i bagasjen for å vinne OL-gull:

- Hestesteroider, kluss med startlister, seksuelle tjenester til dommere. Dessuten skal jeg bli «buddy» med 100,000 afghanske skiskyttere.

Syv truser

På nettsidene forteller snowboardesset Daniel Franck at Tyskland er ondskapsfullt, at han ville være bankraner i en reklame for Gjensidige og at han pleier å ta med seg syv truser på en 14-dagers tur.

Forbundspresident Petterson understreker at den norske troppen består av topptrente og seriøse utøvere, som synes det er morsomt å delta i OL.

  • I sportens olympiske debut for fire år siden gikk det meste pent for seg, bortsett fra at canadiske Ross Rebagliati ble fratatt gullet for bruk av marihuana. Han fikk seinere medaljen tilbake.
SKUDDSIKKERT BRETT? Espen Arvesen sier han skal ta med seg et skuddsikkert brett til OL, og spanere øl på afghanske skiskyttere.
SVEVER: Daniel Franck flyr her høyt under treningen i Japan-OL for fire år siden. På snowboardforbundets nettsider kan du lese om trusene hans.
Hele Norges coronakart