Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sex-ryktene holdt på å ta knekken på stortalentet: - Ble deprimert

- Jeg møtte aldri Moyes' datter, sier Wilfried Zaha.

DÅRLIG FORHOLD: Relasjonen mellom Wilfried Zaha og David Moyes ble aldri noen symbose da de var i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/ Nicolas ASFOURI
DÅRLIG FORHOLD: Relasjonen mellom Wilfried Zaha og David Moyes ble aldri noen symbose da de var i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/ Nicolas ASFOURI Vis mer

(Dagbladet): Wilfried Zaha (22) spilte hele kampen for Crystal Palace i 0-0-kampen mot Manchester United tidligere i dag.

Det ble en positiv opplevelse og et gledelig gjensyn med gamleklubben, som tidligere har gitt ham vel så mange negative som positive minner.

Zaha var sett på som et av Englands aller største talent da han ankom Old Trafford, men drømmene ble aldri oppfylt på «drømmenes teater».

At David Moyes erstattet Alex Ferguson, var ikke godt nytt for Zaha. Det forandret premissene for kantspillerens klubbvalg. Fergusons langsiktige tanke var ikke lenger gjeldende. Plutselig var det Moyes' visjoner som gjaldt.

Zahas forhold til Moyes var aldri spesielt bra og ble ikke bedre av de spesielle ryktene som verserte.

Flere ganger leste Zaha at han angivelig skulle ha hatt sex med David Moyes' datter.

- Folk sa jeg hadde hatt sex med henne, men jeg hadde ikke det. Jeg har aldri møtt henne, sier Zaha til The Daily Mail.

- Når folk ser meg nå, tenker de at jeg har en dårlig moral. Moralen og sex-ryktet gikk igjen i Manchester United. Jeg skjønner ikke hvorfor. Det var tungt og holdt på å ta knekken på meg. Til tider var jeg deprimert, innrømmer 22-åringen.

Var til tider deprimert Han kjente virkelig på presset under Moyes.

- Hvis jeg ikke spilte bra, følte jeg at ingen snakket til meg. Jeg kjente veldig på det og presset meg selv. Det var ingen god følelse, forteller Zaha.

- Jeg så frem til å jobbe med Ferguson, så det var dumt at han ga seg. Moyes sa plutselig at jeg ikke var klar for Premier League. Han ga ingen begrunnelse, og jeg skjønte aldri hvorfor. Jeg følte jeg ikke fikk en fair sjanse, sier Palace-spilleren.

Han vil imidlertid ikke skylde for mye på Moyes.

- Det var veldig mye press på Moyes. Han måtte levere, og han kunne ikke ta en sjanse. Jeg vil ikke gi Moyes all skylden, sier Zaha.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media