Sex-skrik vekket naboene

Anna Kournikova og Enrique Iglesias holdt hotellgjestene våkne.

Resepsjonen på fasjonable Four Seasons Hotel London ble bortimot bombardert med klager på skrik og stønning fram til klokka fire natt til lørdag. Ifølge avisa The Sun kom bråket fra popstjernen Enrique Iglesias' rom, etter at tennisstjernen Anna Kournikova kom på nattlig besøk.

- De bråkte utrolig mye. Jeg kunne høre at Anna hylte, og det var liten tvil om hva de gjorde, sier en kilde ved hotellet.

- Tre forskjellige gjester i samme etasje klagde over bråket. Resepsjonen mottok sinte telefoner fram til klokka fire om natta. Det var masse opphissede stønn, noe latter og fnising. Til slutt måtte resepsjonen sende opp en ansatt for å be dem roe seg ned.

Bare timer seinere ble Anna Kournikova og Chanda Rubin slått av Williams-søstrene i kvinnenes semifinale i double på Wimbledon.

Ifølge avisa er Anna egentlig sammen med hockeyspilleren Sergei Fedorov igjen, men har likevel besøkt Enrique Iglesias flere ganger på hotellet i London. De to har hele tida nektet for at de er sammen, men nære venner av paret sier de har vært kjærester lenge.

Anna Kournikova og Enrique Iglesias skal nå ha reist videre til Miami.

Se videoen fra Escape

HETT: Anna Kournikova var med i popstjernens video, Escape. - Hun er utrolig flott. Hun er gal på en kul måte. Anna er en av de mest sexy kvinnene i hele verden. Jeg har virkelig lyst på en date med henne.