Sexvideo stjålet fra Djibril Cissé

Var på ferie i Liverpool.

(Dagbladet.no): En video med «svært intime og private, personlige bilder» er stjålet fra den tidligere Liverpool-stjernen Djibril Cissés hjem i Marseille, skriver Liverpool Echo.


Cissé eier fortsatt et hus i Liverpool og var i forrige uke på ferie på Merseyside da han ble gjort oppmerksom på innbruddet. Tyvene skal ha stjålet videoen og truer den franske fotballspilleren med å publisere den på internett om han ikke betaler 1,2 millioner kroner i løsepenger.

- En film har blitt stjålet fra Herr Cissés hjem. Etterforskningen er i gang og det er lite mer kan vi si på dette tidspunktet, sier en talsmann for det franske politiet.

Cissés Liverpool-karriere var preget av mange skadeavbrekk og 27-åringen spiller nå i Marseille.

I TRØBBEL: Tyver presser Djibril Cissé for penger etter å ha stjålet en sexvideo fra hans hjem i Marseille. Her feirer han en scoring med å ta av skjorta på Stade Velodrome. Foto: Claude Paris/AP
I TRØBBEL: Tyver presser Djibril Cissé for penger etter å ha stjålet en sexvideo fra hans hjem i Marseille. Her feirer han en scoring med å ta av skjorta på Stade Velodrome. Foto: Claude Paris/AP Vis mer
Sexvideo stjålet fra Djibril Cissé