Shaaban: - Nivået på Tippeligaen for lavt

Ønsker seg ut i Europa.

(Dagbladet.no): Tross storspill i VM og suksess i Sveriges EM-kvalifisering har ingen utenlandske storklubber åpnet pengesekken for å kjøpe Rami Shaaban vekk fra Fredrikstad.

Men den svenske landslagsmålvakten legger ikke skjul på at han ønsker seg til en større liga.

- Jeg har prøvd det, og jeg likte det. Jeg trives kjempebra i Fredrikstad, problemet er nivået på Tippeligaen, sier 32-åringen til Aftonbladet.

Den egyptisk-fødte keeperen, som kanskje er den beste vi har i Tippeligaen, er likevel ikke bekymret over at lite har skjedd siden overgangsvinduet åpnet i januar.

- Jeg er faktisk ikke skuffet. For bare ett år siden hadde jeg det veldig tøft, nå er jeg bare fornøyd med å spille fotball, sier Shaaban.

- Koster nok åtte millioner

Ifølge Shaaban har Fredrikstad priset ham høyt.

- Jeg spekulerer jo bare, men et sted mellom fire og åtte millioner tenker jeg. Men hvis en etablert klubb ønsker meg, så løser de jo det.

IKKE FORNØYD: Fredrikstad-målvakt Rami Shaaban ønsker seg til en bedre liga enn tippeligaen. Her jubler han etter cupfinaleseieren over Sandefjord i høst. Foto: Scanpix
IKKE FORNØYD: Fredrikstad-målvakt Rami Shaaban ønsker seg til en bedre liga enn tippeligaen. Her jubler han etter cupfinaleseieren over Sandefjord i høst. Foto: Scanpix Vis mer

Foreløpig er han imidlertid innstilt på å gjøre sitt beste for Fredrikstad, i påvente av at noen viser interesse.

- Jeg kan ikke gjøre mer enn å prestere, og det gikk jo bra i høst. Det jeg ikke kan påvirke, det ligger jeg heller ikke søvnløs og tenker på, sier han.

Shaaban: - Nivået på Tippeligaen for lavt