Shaaban åpner for å bli i FFK

Tross at storklubber er interessert.

(Dagbladet.no): – Sånn jeg ser det, er det tre muligheter. Den ene er at jeg blir i FFK, den andre er at jeg reiser ut i Europa og spiller der, mens den tredjhe er at jeg vender hjem til Sverige, sier Fredrikstad-keeper Rami Shaaban til Fredriksstad Blad.

Alle mulighetene er åpne. 32-åringen er nemlig ønsket av så vel Michael Dorsins nye klubb, rumenske Cluj, som svenske IFK Göteborg og Hammarby - og sjølsagt i FFK.

For tida befinner årets beste svenske målvakt (fikk prisen på mandag) seg på landslagstrening forut for Sveriges kamper mot Spania og Latvia.

Der kan han fort få sjansen, ettersom førstemålvakt Andreas Isaksson ikke har spilt all verden for Manchester City i det siste.

Etter den tid skal Shaaban sette seg ned og diskutere framtida med sin agent. Keeperen, en av Tippeligaens beste, har igjen ett år av sin kontrakt med Fredrikstad.

KLUBBKAMERATER: Rosenborgs svenske, Michael Dorsin, har allerede bestemt seg for å gå til Cluj. Fredrikstads keeper, landsmann av Dorsin, er også ønsket av den rumenske klubben. Men han åpner også for å bli i FFK. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
KLUBBKAMERATER: Rosenborgs svenske, Michael Dorsin, har allerede bestemt seg for å gå til Cluj. Fredrikstads keeper, landsmann av Dorsin, er også ønsket av den rumenske klubben. Men han åpner også for å bli i FFK. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer
Shaaban åpner for å bli i FFK