- Shaaban enig med Hammarby

FFK krever fem millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredrikstads solide sisteskanse Rami Shaaban er enig med Hammarby om en fireårskontrakt. Det melder Aftonbladet.

Den 32 år gamle landslagskeeperen uttaler i et intervju med den svenske avisen et ønske om å flytte på seg, og oppgir familiære grunner til at han nå ønsker å forlate norsk fotball.

Shaaban ønsker å komme nærmere både moren sin og sønnen som snart skal begynne på skolen, og da er Hammarby og Stockholm den ideelle destinasjonen ifølge Shaaban selv.

– Jeg ønsker mer enn noen annen at dette skal gå i orden raskest mulig. Agenten min har en dialog med Hammarby, så får vi se om hvordan det går herfra, om «Bajen» leverer varene. Så enkelt er det, sier Shabaan til den svenske avisen.

Ifølge Aftonbladet har Hammarby levert når det kommer til Shabaans personlige betingelser. Men Stockholms-klubben har ennå ikke kommet til enighet med Fredrikstad om en overgangssum.

Fem millioner

For noen uker tilbake avviste FFK et bud på keeperen fra nettopp Hammarby. Nå skriver Aftonbladet at Fredrikstad krever en sum på rundt fem millioner kroner for landslagsmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer