Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shaaban må stå over

18-årig keeper spiller fra start på samme dag som Patrik Gerrbrand debuterer for Fredrikstad FK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Fredrikstad-HamKam fra klokka 19.00

(Dagbladet.no): - Jeg gleder meg til å ta fatt i Fredrikstad Fotballklubb, og jeg føler meg i fin form. Mine styrker som spiller er hurtighet og trygghet med ballen, sa Patrik Gerrbrand da han skrev under for Fredrikstad forrige tirsdag.

Disse styrkene kan komme godt med når han debuterer i Fredrikstads møte med HamKam i kveld.


Den tidligere Leicester-spilleren skal spille i midtforsvaret sammen med tidligere HamKam-spiller Are Tronseth, skriver klubbens egne hjemmesider.

Midtstopperne Raio Piiroja og Tamas Szekeres er begge suspendert på grunn av tre gule kort.

25-åringe Gerrbrand har bundet seg til FFK for tre og et halvt år. Før ankomsten til Østfold har svensken vært i engelske Leicester samt svenske Hammarby.


En annen svenske, Rami Shaaban, må derimot stå over kveldens kamp på grunn av en strekkskade. Lasse Staw vokter buret i landslagskeeperens fravær.

Kveldens kamp er svært viktig for begge lag ettersom situasjonen i tabellbunnen er svært jevn.

STREKKSKADD: Rami Shaaban må stå over kveldens FFK-kamp mot HamKam. Den svenske landslagsmålvakta sliter med en strekkskade. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
STREKKSKADD: Rami Shaaban må stå over kveldens FFK-kamp mot HamKam. Den svenske landslagsmålvakta sliter med en strekkskade. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer


Fra bunnlaget Tromsø skiller det bare fire poeng opp til lag nummer ti på tabellen (HamKam).

Følg Fredrikstad-HamKam fra klokka 19.00