Shaaban skadet korsbåndet

Marerittcomeback i svensk fotball.

(Dagbladet.no): - Det er deilig å være tilbake i Stockholm og at alt har løst seg, sa Rami Shaaban da overgangen fra Fredrikstad til Hammarby var i boks i vinter.

Det spørs kanskje om Shaaban ikke savner heltestatusen i «Plankebyen» etter et halvt år med «Bajen». For det sportslige livet i den svenske hovedstaden har på ingen måte stått til forventningene for den tidligere FFK-keeperen.

Først mistet han førstekeeperplassen til Kristoffer Björklund etter en serie med tabber, noe som var ødeleggende for EM-sjansene i konkurranse med Andreas Isaksson.

Nå er det et kranglete kne som setter stopper for alt videre spill denne sesongen. Shaabans korsbånd er nemlig så ødelagt at en operasjon er uungåelig, melder Hammarby på egne hjemmesider i ettermiddag. 

- Vi hadde en mistanke at det var en korsbåndsskade, noe Rami også trodde selv, men etter den første undersøkelsen var vi forsiktige optimister, sier informasjonssjef Urban Rybrink.

Nå venter minst et halvt års skadefravær for Shaaban, noe han forsåvidt har vært innstilt på etter at skaden oppstod.

- Nå gjelder det å tenke positivt og komme tilbake enda sterkere. Det blir færre hotellnetter og mer tid med familien etter en hektisk vår. Uansett kommer en slik skade aldri beleilig, men det er likevel flaks at det komme etter EM så jeg fikk med meg det, sier Shaaban til klubbens hjemmesider.

MARERITTSESONG: Rami Shaaban smilte bredt da han ble klar for Hammarby, men det var før han mistet plassen og før han skadet korsbåndet. Foto: Scanpix
MARERITTSESONG: Rami Shaaban smilte bredt da han ble klar for Hammarby, men det var før han mistet plassen og før han skadet korsbåndet. Foto: Scanpix Vis mer
Shaaban skadet korsbåndet