Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Shaaban snart klar for Hammarby

Men FFK sier foreløpig nei.

(Dagbladet.no): Aftonbladet gratulerer i dag Hammarbys supportere med ny keeper.

Ifølge avisa er det bare formalitetene som gjenstår før Fredrikstads svenske landslagskeeper Rami Shaaban skriver under for «Bajen».

- Vi har vært interesserte hele tida, det er derfor vi har fortsatt forhandlingene, sier informasjonsansvarlig i Hammarby, Urban Rybrink.

Anders Grönhagen sa fredag til Fredrikstad Blads nettutgave at han regnet med at partene ville bli enige.

Allerede i romjula ble det meldt at Shaaban var enig med Hammarby om en fireårskontrakt.

Siden har det tatt sin tid, ettersom Hammarby og Fredrikstad ikke har blitt enige om pris. Shaaban sa midt i januar at det kunne bli et nytt år i Fredrikstad for ham.

Men selv om rapportene fra Sverige tyder på at en løsning er nær, avviser Fredrikstad at de er blitt enige. Tvert imot er avstanden mellom budet og kravet større enn ved forrige forhandling, sier sportslig leder Per Morten Haugen i FFK.

- Hammarby har kommet med et nytt bud, og det var dårligere enn forrige gang, sier Haugen til Nettavisen.

FLYTTER HJEM: Alt tyder nå på at svenske Rami Shaaban går til Hammarby etter to år som Fredrikstad-keeper. Foto: Scanpix
FLYTTER HJEM: Alt tyder nå på at svenske Rami Shaaban går til Hammarby etter to år som Fredrikstad-keeper. Foto: Scanpix Vis mer

Dermed er det fortsatt uklart om 32-åringen flytter hjem til Sverige i løpet av våren. Den tidligere Arsenal-keeperen har spilt for FFK de to siste sesongene.

image: - Shaaban snart klar for Hammarby
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media