Shampo er skadd

PHILADELPHIA (Dagbladet): Philadelphia Phantoms- Cincinnati Mighty Ducks 6- 1. Espen Knutsen har det tungt for tida. Ta en titt på høyrehånda til hockeyproffen, så skjønner du hvorfor.

Shampo er skadd og kan ikke spille for farmerlaget til Anaheim Mighty Ducks. I går satt han på tribunen da laget hans gikk på en stjernesmell mot AHLs beste lag.

- Jeg har fått en vridning i håndleddet og greier ikke å holde kølla med en hånd. Det er nok ikke så alvorlig, men nå gjør det altfor vondt.

- Jeg hadde den samme skaden i fjor, men det er mindre alvorlig nå. Var på isen i morges, men det ble fort bestemt at jeg ikke kunne spille, sier Shampo til Dagbladet.

Best på tur

Cincinnati Mighty Ducks er ute på en rundtur. Gutta skal spille tre bortekamper fram til julaften.

- Jeg skal bare ta det med ro. Det er ikke aktuelt å dra tilbake tilbake til Cincinnati for å bli god i handa der. Det er en industriby, og jeg er glad for hver dag jeg er på veien, sier Shampo.

Lite fri

  • Når han kommer hjem til hotellrommet julaften ettermiddag sitter kjæresten hans og venter.
  • Den nærmeste drøye uka blir viktig for Espen Knutsen. Han venter på en avgjørende beskjed fra moderklubben i Anaheim. Ifølge NHL-reglementet må Ducks-ledelsen nå bestemme om Shampo skal bosette seg permanent i Cincinnati - eller om de vil ha ham tilbake på A-laget.
  • 19. november fikk Shampo reisepass av hovedtreneren Piere Page. Det kom som et sjokk for Shampo.

- Julaften blir nok som en helt vanlig dag. Kanskje går vi ut og spiser. Foreldrene mine har kommet til USA, men de er i Anaheim nå. Jeg får nok ikke truffet dem, for jeg er jo bare ute og reiser, sier Espen.

Andre juledag er ferien over. Hvis Shampo er skadefri, spiller han tre kamper i romjula - to av dem mot Phantoms, som de tapte så stygt for natt til i går.

- Jeg ble mer irritert enn jeg ble skuffet. Hvis de måtte gjøre noe, følte jeg at andre spillere heller kunne blitt sendt ned.

- Klart det var tungt de første fire, fem kampene her borte. Jeg var ganske deppa, men nå har jeg har fått igjen motivasjonen, sier Shampo.

Statistikken ljuger

I lagstatistikken står Shampo oppført med 10 kamper og minus 14 i målforskjell. Det ser ikke så bra ut - med tanke på retur til California.

- Statistikken ljuger. Man får ikke poeng for mål i overtallspill.

- Heldigvis har Ducks-ledelsen større oversikt over hva som skjer her borte enn det de leser på papiret, sier Espen Knutsen.

<B>AU, AU:</B> Først degradert til farmerlaget, så ble Espen Knutsen skadd. I går så Shampo kampen fra tribunen da laget hans tapte 6-1 for Philladelphia Phantoms.
<B>Skadet Shampo</B>