Shampo fortsatt skadd

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Los Angeles-Columbus 3-0. Espen Knutsen er ikke blitt bedre av nakkeskaden han pådro seg på mandag. Og han mister trolig helgas kamp. - Helt håpløst å sitte på tribunen, sier Shampo til Dagbladet.no.

I går var Espen hos en nakkespesialist i Los Angeles. Han konstaterte det Shampo allerede visste: Nakkestrekken er ikke alvorlig, men tar tid å lege.

- Jeg håper å spille på søndag, men tviler på det, sier Espen.

I natt satt han på pressetribunen i Staples Center i Los Angeles med fryktelig stiv nakke. Espen bevegde overkroppen med robot-bevegelser når han skulle se til siden. Og likte seg dårlig.

- Det er helt håpløst å sitte her oppe. Jeg skulle så gjerne spilt. Men med denne skaden er det bare å vente, sier Espen frustrert.

Måltørke

- Det tar tid å komme tilbake i form når jeg ikke har vært på isen på ei uke, fortsetter han.

- Så du finner ikke igjen toppformen denne sesongen?

- Nei, jeg tror ikke det.

Fem kamper står igjen av Columbus' sesong. Men Shampo frykter ikke at sesongen er over for hans del.

- Jeg håper å spille på tirsdag, slår nordmannen fast.

Mot Los Angeles var han dypt savnet. Det samme var mannen som satt ved siden av Espen på pressetribunen: Geoff Sanderson, som sliter med en kneskade. Det har gått nesten åtte perioder siden Blue Jackets scoret mål - den samme perioden Shampo ble skadd.

Heldig

- Vi savnet Espen i dag, ingen tvil om det. Vi klarte ikke å skape mye i angrep, sier trener Dave King til Dagbladet.no.

Sanderson håper duoen kan spille sammen igjen denne sesongen.

- Jeg er heldig som får spille sammen med Espen. Og jeg håper vi kan spille i neste uke igjen, sier Sanderson til Dagbladet.no.

Lagkaptein Lyle Odelein håper på det samme.

- Vi savner Espen og Sandy dypt. De har vært hele angrepet vårt, sier Odelein.

PÅ TRIBUNEN: Espen Knutsen.