Shampo fristesav Vålerenga

LOS ANGELES/JORDAL AMFI (Dagbladet): Vålerenga - Manglerud/Star 3 - 4. - Spill for Vålerenga i en nordisk ishockeyliga kunne vært veldig spennende, sier Espen Knutsen til Dagbladet. Men han blir i USA ut denne sesongen uansett hva som skjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og Shampo kan trengs i Vålerenga etter gårdagens flause mot M/S. Uansett hra Vålerenga foretok seg - M/S hadde mottrekk. I sluttminuttene hadde M/S to spillere utvist - uten at Vålerenga greide å utlikne.

Shampo spiller natt til i morgen sin første kamp for Anaheim Mighty Ducks' farmerlag i Cincinnati. Og er han i samme by når sesongen avsluttes til våren, er Nordic Hockey League et hett alternativ for Norges beste ishockeyspiller - dersom den realiseres.

- Det hadde vært veldig gøy å spille for Vålerenga i en liga med andre nordiske topplag. Det er jo der jeg er født. Det hadde vært deilig å spille hjemme i Oslo igjen, sier Espen.

Kanskje Sverige

Men han understreker at han for tida bare er innstilt på å gjøre det best mulig i Nord-Amerika. Det eneste som betyr noe å spille seg opp i NHL igjen.

- Jeg kommer til å tenke nøye gjennom min situasjon etter denne sesongen. Sveits og Sverige er andre muligheter dersom jeg forlater NHL, sier Shampo.

Vålerenga er det eneste norske laget som er invitert med i den lettere NHL-versjonen. Initiativtakerne håper at første puck skal droppes så tidlig som til høsten med det ypperste spillermateriell Norden kan framskaffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer