Shampo gleder seg

Espen Knutsen så nattas seier med skjorte og slips fra pressetribunen. Forhåpentligvis for siste gang denne sesongen.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Shampo har ikke spilt siden 3. november på grunn av tre avrevne muskler i mageregionen. Men han er trolig spilleklar igjen på tirsdag eller torsdag.

- Jeg håper på å spille mot Colorado på tirsdag. Hvis ikke blir det mot Nashville på torsdag, sa Espen da han ble intervjuet av Fox Sports under nattas direktesendte kamp mot Islanders.

- Det mentale er det verste. Å sitte her på tribunen er ikke morsomt. Jeg kan ikke vente til jeg spiller igjen, sier en ivrig Espen, som fortsatt sliter med en lyskestrekk.

Lett seier

Columbus' to scoringsrekker har den siste tida bestått av Geoff Sanderson-Andrew Cassels-David Vyborny og Ray Whitney-Mike Sillinger-Grant Marshall. Espen tar trolig over som senter for Sillinger i andrerekka.

Mot Islanders scoret Cassels og Lasse Pirjeta hvert sitt overtallsmål i første periode. Og sjøl om Islanders våknet utover i kampen og reduserte, økte Sillinger til 3-1. Tyler Wright fastsatte sluttresultatet til 4-1 med en scoring i tomt bur rett før slutt.

Islanders er dermed fortsatt det eneste laget i NHL som aldri har slått Columbus.