Shampo gleder seg

Espen Knutsen så nattas seier med skjorte og slips fra pressetribunen. Forhåpentligvis for siste gang denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Shampo har ikke spilt siden 3. november på grunn av tre avrevne muskler i mageregionen. Men han er trolig spilleklar igjen på tirsdag eller torsdag.

- Jeg håper på å spille mot Colorado på tirsdag. Hvis ikke blir det mot Nashville på torsdag, sa Espen da han ble intervjuet av Fox Sports under nattas direktesendte kamp mot Islanders.

- Det mentale er det verste. Å sitte her på tribunen er ikke morsomt. Jeg kan ikke vente til jeg spiller igjen, sier en ivrig Espen, som fortsatt sliter med en lyskestrekk.

Lett seier

Columbus' to scoringsrekker har den siste tida bestått av Geoff Sanderson-Andrew Cassels-David Vyborny og Ray Whitney-Mike Sillinger-Grant Marshall. Espen tar trolig over som senter for Sillinger i andrerekka.

Mot Islanders scoret Cassels og Lasse Pirjeta hvert sitt overtallsmål i første periode. Og sjøl om Islanders våknet utover i kampen og reduserte, økte Sillinger til 3-1. Tyler Wright fastsatte sluttresultatet til 4-1 med en scoring i tomt bur rett før slutt.

Islanders er dermed fortsatt det eneste laget i NHL som aldri har slått Columbus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer