Shampo imponerte

Espen Knutsen bidro med to målgivende pasninger og imponerte i sitt comeback i går.

Shampo, som har sittet på sidelinja siden han skadet ankelen i midten av januar, brukte ikke lang tid på å markere seg mot Linköping i Globen i Stockholm i går. Nordmannen var nest sist på pucken både ved 1- 1- og 2- 1-målet, og bidro sterkt til at hovedstadslaget reiste seg etter at Linköping tok en overraskende ledelse. Oslo-gutten var veldig fornøyd med både egen og lagets innsats i comebacket.

- Vi var nærmere 10- 2 enn de var 5- 3, sier en entusiastisk Espen Knutsen, som merket godt at ankelen fortsatt ikke er hundre prosent.

- I intensive perioder i angrep hogg det til i foten, og jeg må nok regne med å slite med det resten av sesongen, sier Shampo.

- Betyr mye

Shampo stortrives i Djurgården, og er meget fornøyd med den frie offensive rollen han har, hvor han får være mye i kontakt med pucken. Ekstra moro er det når han får spille i rekke med kameraten Fredrik «Linkan» Bremberg.

For Djurgården-trener Niklas Wikgård er det svært viktig å ha nordmannen tilbake på isen.

- Et Djurgården med Espen Knutsen er et mye bedre Djurgården. Laget viser mye større kunnskap når Espen spiller. Det betyr mye for oss å ha ham med igjen, sier trener Niklas Wikegård til Dagbladet.

Også lagkameratene er fornøyde med å ha Shampo tilbake.

- Krydrer

- Nå tror jeg at vi vinner serien. Spillere som Espen krydrer laget med spisskompetanse, sier vingen Christian Eklund.

Seieren ga Djurgården, som nå ligger på andreplass i Eliteserien, viktige poeng i den jevne kampen om seriegullet. Serieleder HV71 har 86 poeng, ett mer enn Djurgården, tre mer enn Färjestad og seks mer enn Västra Frölunda.Til tross for nederlaget fikk også Martin Knold en opptur, da han scoret Linköpings andre mål mot slutten av tredje periode.

FÅR SKRYT: Etter en måned på sidelinja var Shampo tilbake i Djurgården og Globen, og bidro til klar hjemmeseier. - Et Djurgården med Espen Knutsen er et mye bedre Djurgården, sier trener Niklas Wikegård til Dagbladet.