Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo jubler for tap

LOS ANGELES (Dagbladet): - Jeg må være kynisk og se det som positivt at Anaheim gjør det dårlig for tida, sier Espen Knutsen (25) til Dagbladet. Og mye tyder på at Shampo kan nyte California-varmen om kort tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men først må nordmannen få en lei influensa ut av kroppen. Da kommer forhåpentligvis også godfølelsen tilbake på isen.

- Jeg har spilt et par kamper for Cincinnati etter sykdomsavbruddet, og blir fort sliten. Men om et par dager går jeg forhåpentligvis for full maskin igjen, sier Espen, som har fått flere positive signaler de siste dagene:

  • Shampos agent, Don Meehan, spurte Ducks-ledelsen om hotellslaven Espen kunne finne seg leilighet i Ohio. - Nei, han er under stadig vurdering, og kan fort bli hentet opp, svarte general manager Jack Ferreira.

Mangler sentere

  • Anaheim mangler kreative sentere. Vingen Joe Sacco, som ikke har spilt senter siden han var lilleputt, er nå spilleopplegger i andrerekka - uten hell. Matt Cullen (også senter) ble i uka sendt til farmerlaget.
  • Og viktigst av alt: Ducks sliter enormt både defensivt og offensivt. Laget slipper inn billige mål, og bare én rekke (Kariya, Selanne og Rucchin) scorer mål. Skal Disney-gutta til sluttspillet må noe skje.
  • Cincinnati spilte kamp natt til i dag. Shampo står bokført med ett mål og fem målgivende pasninger på 15 kamper i Ohio.

- At Anaheim taper styrker helt klart sjansene mine. Hadde de bare vunnet ville det ikke vært noen vits i å forandre på laget. Det må treneren (Pierre Page) gjøre nå, sier en optimistisk Shampo.

- Og din innstilling for øyeblikket?

- Positiv. Nå skal jeg kjempe meg opp.

PORFFER MED B-STATUS: Både Anders Myhrvold (t.v.) og Espen Knutsen spiller på farmerlagene i USA.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!