Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo kastet flaske mot dommer

Vålerenga tapte for Frisk-Asker.

Etter fire strake nederlag mot Vålerenga denne sesongen, fikk endelig Frisk-Asker en etterlengtet seier da Oslo-laget ble sendt hjem med 1-5-tap torsdag.

Før kampen i Askerhallen innrømmet Mats Zuccarello Aasen overfor Budstikka at askerbøringene hadde et VIF-kompleks, og at de hadde vært feige i de fire møtene tidligere i sesongen.

Rasende Shampo

Feigheten var tydelig lagt igjen i garderoben torsdag kveld, og hjemmelaget tok kommandoen fra første dropp. Joachim Flaten ga Frisk 1-0 etter bare 18 sekunder. Seks minutter senere doblet nettopp Zuccarello Aasen ledelsen. Før VIF klarte å overliste Halvor Hårstad-Evjen i Frisk-buret ledet hjemmelaget 4-0 etter to mål av Cameron Abbott. Brede Csiszar fikk æren av å score gjestenes eneste mål, før Johnny Nilsen fastsatte sluttresultatet til 5-1 i tomt bur.

Underveis i kampen ble Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen så rasende at han kastet en drikkeflaske som skled bort langs isen i retning dommeren.

- Jeg synes ikke han var bra i dag, og dessuten mener jeg at Frisk-spilleren var den som startet tumultene, forklarte Shampo for NRK

Sparta til topps

Comet kom til Sparta Amfi med ni strake seirer. Sist gang Halden-laget tapte var mot Vålerenga 18. desember. Men torsdag ble det bråstopp. Selv om Comet utlignet til 2-2 etter å ha ligget under med 2-0, viste Sparta styrke i midtperioden.

SINT: - Hvis vi fortsetter sånn, ender vi ikke engang på topp fire, sier Espen Knutsen til NRK etter tapet for Frisk-Asker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
SINT: - Hvis vi fortsetter sånn, ender vi ikke engang på topp fire, sier Espen Knutsen til NRK etter tapet for Frisk-Asker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer

- Vi kjører over dem. Det er sterkt at vi ikke synes synd på oss selv, og i stedet går ut og kjører på i annen periode, sa Sparta-trener Rolf Nilsson til sa.no.

Han fikk se Juraj Durco og unggutten Tommy Kristiansen, som også scoret 1-0, avgjøre kampen ved å gjøre 3-2 og 4-2 i 2.-periode foran 2720 tilskuere i Sparta Amfi. Og siden VIF tapte er Sparta tilbake på tabelltoppen.Det gikk hardt for seg i Østfold-derbyet, hele 100 utvisningsminutter ble delt ut.

LIK banket TIK

Lillehammer lagde trøndersodd av TIK og vant hele 8-1 hjemme i Kristins Hall. Stefan Sjödin scoret tre mål for LIK, som holder Stavanger på en armlengdes avstand i kampen om 6.-plassen.

Stavanger kranglet seg til en hårfin 3-2-hjemmeseier over tabelljumbo Stjernen.

Vålerenga (35 kamper) ble altså dyttet ned på annenplass, og ligger ett poeng bak Sparta (34). Det skiller kun seks poeng mellom tabellener Sparta og Comet på femteplass.

I bunnen ligger TIK med 16 poeng og Stjernen med 25. Det er henholdsvis 17 og åtte poeng opp til sluttspillplass for bunnlagene.

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media