Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Shampo» Knutsen på isen igjen

LOS ANGELES (NTB): Espen «Shampo» Knutsen var tilbake på isen igjen da Anaheim Mighty Ducks og Vancouver Canucks spilte uavgjort i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resultatet ble uavgjort 3-3 etter 1-2, 2-1, 0-0) i kampens perioder. Det var det fjerde møtet mellom de to klubbene i årets sesong hvor Anaheim har vunnet to og tapt en.

Bemerket seg ikke

Etter et par kamper på tribunen var Shampo tilbake på laget igjen, men uten å gjøre seg spesielt bemerket i statistikkene. Han fikk registert et skudd på mål og var ikke på isen ved noen av scoringene, verken for eller imot.

Anaheims mål ble scoret av Teemu Selänne (2) og Ted Drury. Finnen er med sine to mål nå oppe i 20 scoringer og topper scoringslista i NHL.

Kontroversielle Mike Keenan ledet Vancouver Canucks for første gang etter at Tom Renney fikk sparken torsdag. Brian Noonan reddet kvelden for Keenan med å utlikne Anaheims 3-2-ledelse mot slutten av 2. periode. De andre målene for Canucks ble scoret av russeren Aleksander Mogilny og finnen Jyrkki Lumme. Mogilny gjorde sitt første mål for sesongen.

Hele Norges coronakart