«Shampo» legger opp

Nakkeskaden blir ikke bra.

(Dagbladet.no): 28. oktober i fjor kastet Espen «Shampo» Knutsen seg inn i en takling. Han bommet og stanget i stedet hodet i vantet og skadet seg stygt i nakken.

Nå er det klart at skaden er så alvorlig at han ikke kan komme tilbake på isen. Dermed legger tidenes beste norske hockeyspiller opp, 33 år gammel.

«Shampo» fortalte selv lagkameratene i Djurgården den triste nyheten da laget samlet seg til treningsleir i dag, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det var en svært vanskelig beslutning, men i samråd med Bengt Gustafsson (Djurgårdens lege, journ. anm.) har jeg kommet fram til at jeg ikke har noen alternativer. Hver gang jeg anstrenger meg på isen blir jeg minnet på skaden. Takk og lov fungerer jeg i dagligglivet sier «Shampo» til klubbens hjemmeside.

Espen Knutsen kom til Djurgården fra Vålerenga i 1995 for 700 000 kroner. Han har vunnet ett svensk mesterskap i sin tid i klubben og vært en av Sveriges beste hockeyspillere. Han har også spilt fire sesonger i NHL og den norske serien for Vålerenga.