Shampo må kanskje operere

Espen Knutsen har fått beskjed om å hvile den neste uka. Hvis skaden ikke blir bedre i løpet av den tida må han operere.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Shampo sto over nattas kamp på grunn av sin vonde strekkskade. Han tilbrakte istedet gårsdagen hos en mage- og lyskeekspert i Montreal.

Der fikk han følgende beskjed:

- Jeg skal gå en uke nå og se utviklinga. Blir det bedre, lønner det seg ikke å operere. Blir det ikke bedre, må jeg opereres i Montreal. Og da blir jeg borte et par måneder, sier Shampo til Dagbladet.no.

Slipper han operasjon, er han i beste fall tilbake på isen om et par uker.

Positiv

Nordmannen kom hjem til Columbus seint i går kveld etter en lang dag i Canada. Men sjøl ikke spesialisten han oppsøkte kunne si med sikkerhet hva skaden var.

- De tror vel det er en strekk. Jeg skal ta bilder igjen i morgen. Det er noen nerver og sånt de skal sjekke også, forteller Shampo, som håper han slipper operasjon.

- Det har blitt bedre den siste uka, så det er positivt, sier Vålerenga-gutten.

Poengrekord

I natt rotet Blue Jackets bort seieren i sluttminuttene mot et godt Mighty Ducks-lag.

Geoff Sanderson ga Columbus ledelsen i overtall etter bare tre minutter. Blue Jackets' toppscorer skjøt hardt fra venstre ving, og pucken lurte seg inn mellom beina på Ducks-keeperen. Ray Whitney og Andrew Cassels noterte assist på scoringa og begge har nå poeng i sju kamper på rad. Det tangerer Shampos klubbrekord.

Columbus' overtallsspill er NHLs tredje mest effektive denne høsten.

Kollaps

Paul Kariya utliknet i overtall i sluttminuttet i midtperioden. Det var fortjent etter at Anaheim blant annet hadde truffet stanga et par ganger.

Tyler Wright ga Columbus 2-1-ledelse midtveis i sluttperioden.

Men det var bortelaget som var det førende laget. Og i sluttminuttene ble blåjakkene straffet for sin passivitet i egen sone.

Først utliknet Jason Krog 1,48 minutter før slutt. Og så scoret Steve Rucchin seiersmålet 31,1 sekunder før full tid da han fikk stå helt alene rett til venstre for Marc Denis i Columbus-buret.

Seieren var Anaheims første i Nationwide Arena.

Columbus' Tyler Wright brakk handa i tredje periode.

Columbus møter Nashville i morgen.

STO OVER: Shampo sto over gårsdagens kamp på grunn av en strekkskade. Hvis han ikke blir bedre må han opereres.