Shampo-mål

Espen Knutsen scoret, men Columbus Blue Jackets tapte 3-5 (1-3, 1-0, 1-2) i treningskampen mot Nashville Predators på hjemmebane søndag.

Shampo scoret «blåjakkenes» siste mål i tredje periode i en kamp der Nashville sikret seg en 3-0 ledelse i løpet av de første 17 minuttene av kampen. Ray Whitney klarte å redusere før første periode var over, og optimismen steg i Columbus-laget da Rick Nash reduserte ytterligere til 2-3 i den andre perioden.

Få siste nytt om Shampo på mobil


Send en tekstmelding å få siste nytt om Espen «Shampo» Knutsen fra vår varslingstjenste. Det er enkelt, raskt og billig.

Send koden
VARSLE NHL til 1937

Tjenesten koster kr 5,- pr. mottatt melding. For å melde deg av tjenesten send meldingen STOPP NHL.

Hjemmelaget vant midtperioden, men bare vel fem minutter ut i den siste perioden øket Nashville ledelsen igjen, og alle skjønte da at det ville bli vanskelig for Columbus.

Shampos redusering til 3-4 kom etter 7 minutter og 22 sekunder av den siste perioden. Lasse Pirjeta sendte en pasning til Shampo, som nordmannen ekspederte videre i mål, men nærmere kom aldri hjemmelaget, og halvannet minutt før slutt scoret Nashville igjen, slik at sluttresultatet ble 5-3.

  • Espen Knutsen var på isen i 18 minutter og 48 sekunder i søndagens treningskamp.

    (NTB)