Shampo-poeng ga seier

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Montreal-Columbus 0-2. Espen Knutsen er i storform for tida. I natt spilte han nydelig fram til Columbus' første mål i seieren over Montreal.

Shampo har nå notert seg for poeng i Columbus' fire seneste kamper. Framspillet til nattas ledermål i første periode i Montreal holdt høy klasse:

Shampo får pucken i rundvantet, vender av en forsvarsspiller og sender en genial ispasning fra bak mål til en helt åpen Chris Nielsen som kommer i fart foran Jeff Hackett i Montreal-målet. Nielsen behøver bare å dytte pucken over streken.

- En perfekt pasning, sier Fox Sports' kommentator Steve Konroyd.

- Jeg bare gikk på mål og Espen fant meg, sier målscorer Nielsen til Fox.

Det var også Espen som startet angrepet da han taklet Gino Odjick hardt i isen i egen sone og stjal pucken.

Poeng

Og Shampos rekke var giftig gjennom hele kampen. Det er tydelig at nordmannen spiller med stor sjøltillit om dagen.

- Espen Knutsen er så god til å finne åpne spillere. Det blir en målsjanse av det hver gang rekka hans er på isen, skryter Fox Sports' Konroyd.

Shampo fyrte også avgårde et skudd som gikk via Alex Selivanov og nesten lurte seg forbi Hackett i Montreal-buret. Kevyn Adams økte til 2-0 i andre periode da han lirket inn en retur fra død vinkel.

Og med en pucktett Ron Tugnutt mellom stengene sikret Columbus seg to verdifulle poeng. Til enorm pipekonsert fra 18 449 Montreal-tilhengere. Laget er nå ligaens dårligste med 22 poeng.

- Vi var veldig gode, konkluderer Tugnutt som fikk med seg pucken som souvenir. Han er nemlig den første keeperen i Blue Jackets' korte klubbhistorie som holder nullen.

  • Columbus spiller ny kamp hjemme mot Ottawa på torsdag.
  • Shampo har notert seg for tre mål og ti målgivende pasninger hittil denne sesongen.