Shampo-poeng og seier

LOS ANGELES: Columbus-Tampa Bay 3-1. Espen Knutsen plukket nok et poeng i overtallsspill i natt. Det holdt til seier mot svake Tampa Bay.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Shampos målgivende pasning nummer 19 denne sesongen kom i overtall et drøyt minutt ut i kampen.

Espen fikk pucken dypt i offensiv sone og sendte en smart pasning bakover til Steve Heinze som kom i fart. Heinze knallet til og pucken ble reddet av Tampa-keeper Kevin Weekes. Returen falt ned på toppscorer Geoff Sandersons kølle på målstreken.

Og dermed kunne de 17 652 tilskuerne i Nationwide Arena juble for 1-0-ledelse.

Tomt bur

Espen var nær ytterligere et poeng i første periode. Det ble nesten scoring da han fikk stå alene foran Weekes. Men dessverre for Knutsen fikk han ikke fart på backhandskuddet - og Weekes reddet enkelt.

Tampa Bay utliknet til 1-1 i undertall i første periode etter en tabbe av Columbus' David Vyborny. Men Vyborny gjorde det godt igjen da han frekt scoret 2-1-målet i starten av tredje periode.

Serge Aubin fastsatte sluttresultatet til 3-1 da han sendte pucken i tomt bur i sluttsekundene. Det var Aubins fjerde mål i tomt bur denne sesongen.

- Dette var en stor kamp for oss å vinne. Men det var ikke vakkert, sier Geoff Sanderson til Fox Sports.

Snublet

Shampo leverte nok en solid innsats i Blue Jackets-trøya, men måtte tåle å bli ledd av i tredje periode. Da snublet nemlig Espen i sine egne bein og sklei inn i vantet så det smalt. Episoden gikk i reprise både på storskjerm i hallen og på tv.

- Det ser ut som Espen Knutsen snubler i blålinja. Oj, det er flaut, ler Fox Sports' tv-kommentator Steve Konroyd.

Shampo var bare på isen ved det første målet og spilte drøyt 15 minutter i natt.

Columbus spiller mot Buffalo borte i morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer