Shampo-poeng og tap

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Colorado 2-4. Espen Knutsen la en målgivende pasning i natt, men kunne ikke forhindre Blue Jackets' tredje strake tap. - Colorado er det beste laget i ligaen, forklarer Shampo til Dagbladet.no.

Shampos målgivende pasning kom på stillingen 0-1 i overtallsspill i første periode. Nordmannen kjempet langs vantet og sendte en pasning med skøyta til Geoff Sanderson i rundvantet. Han tok med seg pucken rundt mål, og lurte den inn mellom beina på Patrick Roy i Colorado-buret.

- Jeg ser pucken og bremser den med skøyta til Sanderson, forklarer Espen.

Som dermed noterte seg for poeng nummer 16 i de 16 siste kampene.

- Jeg er fornøyd med det, sier Espen - som var mellomfornøyd med egen innsats i natt.

Aggressiv

Vålerenga-gutten ble matchet mot Colorados andrerekke der Peter Forsberg er senter.

- Vi fikk beskjed før kampen om å spille mot rekka til Forsberg. Han er en bra spiller, sier Shampo.

Espen jobbet aggressivt gjennom hele kampen, og matchet Forsberg bra. Men rekka hans klarte ikke å produsere de store sjansene framover på isen.

Geoff Sanderson var riktignok nær flere scoringer i første periode, men stillingen var 1-1 etter de første 20 minuttene.

Men i andre periode fikk blåjakkene juling foran øynene på 18 136 tilskuere i en utsolgt Nationwide Arena i Columbus.

Aldri truet

Tre ganger traff Denver-gutta blink, og det var tydelig at Colorados årlige lønnsbudsjett på 450 millioner kroner ga avkastning. Columbus' 170 millionersmannskap var nemlig sjanseløse da stjernene Chris Drury, Adam Deadmarsh og Joe Sakic scoret.

Bruce Gardiner reduserte i tredje periode, men Columbus kom aldri nærmere - til tross for at de vant skuddstatistikken 21-14.

Columbus møter Chicago i morgen.

  • Peter Forsberg scoret Colorados første mål.
  • Shampo spilte et sjeldent bytte i undertall i tredje periode.
  • Knutsen spilte 18 minutter og var ikke på isen ved noen av baklengsmålene.
TAP UTEN SHAMPO: Espen Knutsen var ikke på isen under noen av baklengsmålene i Columbus, Ohio i natt. Her takles hjemmelagets Steve Heinze av Colorado Avalanche's Milan Hejduk i første periode av oppgjøret