Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo scoret, men tapte

Espen Knutsen noterte ett mål og én assist, men kunne ikke forhindre Columbus' femte strake tap i natt.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Vancouver-Columbus 7-2. Shampo scoret etter ni og en halv periodes måltørke for Blue Jackets. Espen fikk en hard pasning fra Ray Whitney, som han kontant sendte i mål fra kort hold i overtall elleve minutter ut i midtperioden.

Da var stillinga 4-1 til Vancouver og kampen var allerede avgjort.

Men Shampo holdt på å redusere enda en gang da han fikk kølla på en retur et minutt seinere. Canucks-keeper Dan Cloutier reddet den gangen.

Shampos målgivende pasning kom i overtall i tredjeperiode. Espen fyrte av et skudd, og Geoff Sanderson satte inn returen.

Espen gjorde seg ellers bemerket da han stilte opp for 18-åringen Rick Nash fem minutter ut i midtperioden. Ed Jovanovski var småstygg mot Nash, og Shampo svarte med å dytte Jovanovski, noe han fikk to minutter for. Men aggresjonen ga garantert plusspoeng hos trener Doug MacLean.

Stang ut

Blue Jackets har nå tapt fem kamper på rad med katastrofale 5-27 i målforskjell.

At det ble tap i General Motors Place i natt var ingen overraskelse. Vancouver har ikke tapt på 14 kamper og er NHLs formlag for tida. Shampo spilte igjen i rekke med Ray Whitney og Rick Nash. De startet kampen bra. Men pucken sklir ikke blåjakkenes vei om dagen.

Geoff Sanderson traff innsiden av stanga etter bare ti sekunders spill i natt. I stedet for å skli over streken forsvant pucken under Canucks-keeper Dan Cloutier.

Et snaut minutt seinere var Nash farlig frampå etter et Shampo-framspill. Men Cloutier reddet igjen.

Minus 5

Midtveis i åpningsperioden scoret Mats Lindgren for Vancouver i undertall. Fire minutter seinere la Brendan Morrison på til 2-0 da han styrte inn et skudd fra Marek Malik. 43 sekunder seinere viste Todd Bertuzzi styrke og klasse da han gikk på mål og ordnet 3-0. Tre minutter ut i midtperioden økte Trevor Letowski til 4-0 i spill fire mot fire.

Shampo var på isen ved samtlige fire scoringer, men kan ikke lastes direkte for noen av dem.

Espen satt i utvisningsboksen da Markus Näslund la på til 5-1 i tredje periode. Nordmannen var ikke på isen da Näslund vakkert økte til 6-2 i overtall fem minutter før slutt.

Men Espen plukket opp nok en minus da Vancouvers superrekke slo til igjen. Todd Bertuzzi fastsatte sluttresultatet til 7-2.

Columbus spiller mot Nashville i morgen.

Columbus ligger på delt sisteplass i Western Conference.

Nattas Shampo-tall: 1 mål, 1 assist, 14,18 minutter spilletid, -5 i +/-, 4 utvisningsminutter (2 for charging, 2 for tripping).

TO POENG I NATT: Espen Knutsen imponerte i nattas kamp, selv om det ble tap. Dette bildet er tatt i forrige uka, da Shampo møtte San Jose Sharks.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling