Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo scoret og tapte

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen scoret et mål til ingen nytte mot Ottawa i natt. Tapet gjør at Columbus er NHLs svakeste lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blåjakkene har 36 poeng og er dermed nummer 30 av NHLs 30 lag. Atlanta har nest minst poeng med 38.

Nattas tap var også Columbus femte på rad.

Shampo fikk stående applaus i forkant av kampen som takk for innsatsen i all-star-kampen. Og jubelen fortsatte da Espen utliknet til 3-3 i overtall tre minutter ut i andre periode.

Shampo sto på blålinja og knallet avgårde et slagskudd. Keeper Patrick Lalime var ikke dekket, men fikk bare såvidt armen på pucken, som snek seg inn.

Scoringa var Shampos niende denne sesongen og han står nå med 32 poeng totalt.

Raske mål

Ottawa-keeper Lalime hadde en fryktelig tung kveld. Det startet da Ray Whitney skjøt ufarlig fra midtsonen etter bare 1,19 minutter av kampen. Lalime klarte ikke å stoppe pucken og Columbus fikk en pang-åpning. Fire minutter seinere pirket Grant Marshall inn en retur, og stillinga var 2-0. Men så skjerpet Ottawa seg.

Tre raske mål gjorde at laget fra Ontario ledet 3-2 etter første periode.

Etter Shampos utlikning i andre periode, ga Lyle Odelein Columbus ledelsen etter nok en feil av Lalime. Ottawa-kaptein Daniel Alfredsson utliknet i overtall midtveis i perioden.

Sjuk

I den siste perioden burde Columbus tatt ledelsen da Shampo la en nydelig backhand-pasning til Robert Kron mellom to Ottawa-forsvarere. Kron kom alene med keeper, men klarte ikke å overliste Lalime.

Istedet styrte Jody Hull inn den avgjørende scoringa 2,40 minutter før slutt. Mike Fisher fastsatte sluttresultatet til 6-4 med en scoring i tomt bur.

Shampo følte seg fortsatt dårlig etter mageinfeksjonen som har plaget ham siden helga.

Men han spilte en god kamp i fjorårets førsterekke. Robert Kron ble nemlig hentet tilbake fra farmerlaget tidligere på dagen i går, mens Geoff Sanderson endelig er skadefri.

I morgen blir det topp mot bunn i NHL når Columbus møter Detroit i Joe Louis Arena.

Nattas Shampo-tall: 1 mål, 21,43 minutter spilletid, -1 i +/-.

<B>SLÅTT:</B> Ottawa Senators' Mike Fisher dytter Espen Knutsen overende på isen i natt.
Hele Norges coronakart