Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo scoret og vant

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen ga Columbus nytt liv da han scoret klubbens første mål på elleve perioder i natt. - Min beste offensive kamp i år, sier Shampo til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen ble kåret til isens beste. Mye takket være fulltrefferen som avsluttet et vondt kapittel i blåjakkenes historiebok.

Målet gjorde at Columbus' måltørkerekord stoppet på 219,46 minutter. Og ga Ohio-gutta 1-0-ledelse mot New Jersey.

- Moro å score. Og dette målet var etterlengtet, sier Espen.

Scoringa kom drøyt fire minutter ut i andre periode. Shampo fikk en fin pasning fra Mike Sillinger i droppsirkelen, og fyrte av mot en dekket Martin Brodeur i Devils-buret. Brodeur så ikke pucken før den snek seg inn ved den legste stanga, og Natiowide Arena hoppet av glede.

Alle var nemlig lettet over at måltørken er over.

- Det var bra med jubel, ja. Vi trengte det, ler Espen.

Skjermet

Etter målet slapp blåjakkene seg mer løs i offensiv sone.

Det var riktignok New Jersey som scoret det neste målet, men så trikset David Vyborny inn et nydelig solomål som ga 2-1.

3-1-scoringa i starten av tredje periode var Shampos. Han tok med seg pucken ut av egen sone og la den igjen til Mike Sillinger i offensiv sone. Sillinger sendte den på tvers til Rusty Klesla som fyrte av. Og foran mål sto Shampo og skjermet keeper. Det så nesten ut som om kølla hans var borti pucken, men scoringa ble kreditert Klesla med assist fra Espen.

- Det var et fint angrep der vi fikk fart gjennom midtsonen. Det er noe vi har savnet, forteller Shampo.

Skryt

29-åringen så ut til å trives i Blue Jackets' førsterekke sammen med Mike Sillinger og Ray Whitney. De får ganske sikkert sjansen på nytt mot Colorado i morgen.

- Espo spilte veldig bra sammen med Sillinger og Whitney. Den rekka var effektiv, sier en bredt smilende Dave King til WBNS.

Og Shampo er enig.

- Jeg fikk spille ving, og dermed kunne jeg konsentrere meg mer om det offensive. Det passer meg bra, sier Espen.

Og etter kampen ble Shampo hyllet for innsatsen.

- En enestående kamp av Knutsen, skryter Fox Sports' Steve Konroyd.

Tv-kanalen kåret Espen til kampens beste. Den samme utmerkelsen fikk Espen i den offisielle kampprotokollen.Shampo har notert seg for tre mål og tolv målgivende pasninger denne sesongen.Seieren var Columbus' første på seks kamper.

Arkivfoto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!