Shampo scoret

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Toronto-Columbus 4-1. Espen Knutsen scoret et frekt solo-mål mot Toronto i natt. Men Columbus tapte. Igjen.

Shampos ellevte scoring denne sesongen kom på stillinga 0-4 mot slutten av midtperioden.

I undertall stjal Espen pucken fra Torontos bakerste mann i midtsonen. Han kom alene med keeper Corey Schwab, som leste Espens finte og reddet.

Men ingen Toronto-spillere brydde seg om returen. Dermed snappet Shampo pucken på nytt, og løftet den over en fortsatt liggende Schwab.

Den prestasjonen var stort sett det eneste blåjakkene hadde å glede seg over i Air Canada Centre.

Svak keeper

Toronto tok ledelsen allerede etter to minutter av kampen da Matt Davidson rotet bort pucken i egen sone. Robert Reichel scoret. Seinere økte Jyrki Lumme og Alexander Mogilny til 3-0 før første periode var ferdig.

Columbus-keeper Ron Tugnutt må ta skylda for minst ett av målene. Og han ble byttet ut med Marc Denis foran andre periode.

Bryan McCabe økte likevel til 4-0, før Shampo ga Columbus et ørlite håp.

4-1 ble også sluttresultat.

God

På grunn av skader, barnefødsel og dødsfall i familien stilte Columbus med seks løpere fra farmerlaget. Det var tydelig at flere av spillerne var ukjente med hverandre.

Shampos rekke med David Vyborny og Grant Marshall var Columbus' beste til tross for at de ble matchet mot Torontos svenskerekke med Mats Sundin, Jonas Höglund og Mikael Renberg.

Columbus spiller mot San Jose i morgen. Bare tre kamper gjenstår av sesongen.

Nattas Shampo-tall: 1 mål, 21,54 minutter spilletid, +1 i +/-.