Shampo scoret

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen scoret et overtallsmål for Columbus i natt. Men det ble likevel tap for Blue Jackets i en kamp preget av mange utvisninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Shampos første scoring for sesongen kom i overtall 31,3 sekunder før den første periodepausen.

Andrew Cassels sendte pucken inn til Mike Sillinger som sto foran keeper. Pucken spratt innom Sillingers skøyte, før Espen kastet seg fram og feide den inn ved stolperota fra kloss hold.

Da var det jubel i Nationwide Arena som var utsolgt for 58. kamp på rad.

Men stillinga var 2-1 til Phoenix.

Krig

For bortelaget scoret to overtallsmål tidligere i åpningsperioden. Først fikset Ladislav Nagy 1-0 mens Shampo satt i utvisningsboksen etter å ha pådratt seg en billig tominutter for holding av kølla. Seinere styrte Shane Doan inn 2-0.

Første periode var preget av mange slåsskamper og utvisninger. Det hele startet da Columbus' Rostislav Klesla ble taklet etter en avblåsning. Og da Jody Shelley hevnet ugjerningen var det krig i Ohio. 70 utvisningsminutter ble idømt i løpet av første periode.

Totalt ble det 108 utvisningsminutter i kampen, en ny rekord for Blue Jackets.

Verst var Phoenix' Ossi Vaananen som plukket opp 21 minutter på én avblåsning (5 for slåssing, 2 for usportslig opptreden, 10 for å slåss med visir, 2 for å starte slåsskampen og 2 for krysstakling).

Bommet

Landon Wilson la på til 3-1 da han slo inn en retur med et tennisslag tidlig i midtperioden. Espen var på isen og plukket opp en minus.

Shampo var nær ved å redusere da han fyrte av et knallhardt slagskudd midtveis i perioden. Men Brian Boucher i Coyotes-buret reddet.

Phoenix var tent etter å ha tapt sesongens to første kamper. Og det var fortjent nok da Paul Mara la på til 4-1 i overtall seks minutter ut i tredje periode.

Shampo hadde en ny sjanse til å redusere, men i spill fem mot tre sendte han en retur til side for mål fra kort hold etter 14 minutter.

Misfornøyd trener

Jaroslav Spacek fastsatte sluttresultatet til 2-4 med en scoring tre minutter før slutt.

Shampo spilte i rekke med Kevin Dineen og Geoff Sanderson. På grunn av alle utvisningene ble det lite tid i spill fem mot fem for trioen.

Etter kampen var trener Dave King misfornøyd med at laget misbrukte ti overtallsmuligheter.

- Overtallsspillet fungerte ikke i dag, konstaterer han overfor Ticker.

Columbus' Lasse Pirjeta (skulder) og Rick Nash (oppskrapt øyelokk, hodepine) måtte forlate kampen med skader.

Columbus møter St. Louis på torsdag.

Nattas Shampo-tall: 1 mål, 15,35 minutter spilletid, -1 i +/-, 4 skudd, 2 utvisningsminutter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer