Shampo skadd

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen sto over nattas kamp med en kneskade. I dag er han å finne på førstesida av Sports Illustrated.

Shampo ble taklet i vantet i kampen mot Calgary på mandag. Etter kampen hovnet kneet opp, men Espen håpet i det lengste å kunne spille i Edmonton i natt. - Han prøvde å varme opp foran kampen, men kneet var fortsatt vondt. Vi regner med at han spiller på torsdag igjen, sier Columbus' pressesjef Todd Sharrock til Dagbladet.no.

Dermed satt nordmannen på pressetribunen mens lagkameratene tapte igjen.

Edmonton ledet 2-0 etter bare tre minutter, og trener Dave King måtte ta en tidlig timeout for å roe ned spillerne.

Det hjalp. David Vyborny reduserte i midtperioden. Men Mike Comrie sikret hjemmeseieren med 3-1-scoringa fire minutter før slutt.

Grundig

Men sjøl om Shampo ikke spilte i natt, lyser han opp bladstativer i hele USA i dag. Som hovedoppsalg på førstesiden av Sports Illustrated. Anledningen er dødsulykken i Nationwide Arena for elleve dager siden:

«The Death of a Fan» er tittelen som står over et bilde tatt bakfra av Espen. Innfelt er et lite bilde av avdøde Brittanie Cecil.

Bladet som legges ut for salg i kiosker og butikker i dag går grundig til verks. Temaer som det juridiske ansvaret, en tilskuers risiko og om noe kunne forhindret tragedien diskuteres inne i bladet.

Columbus spiller mot Vancouver i morgen.

«EN FANS DØD»: Forsiden på Sports Illustrated viser Espen Knutsens hjelm med klistremerket på «BNC» Dette gjorde man for å hedre Brittany Cecil som døde etter at hun ved et uhell ble truffet av et skudd på en ishockeykamp.