Shampo skadd

Espen Knutsen forlot nattas kamp med forstuet håndledd. Laget tapte 1-5.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus møtte Colorado i natt. Nok en gang ble det tap, denne gangen 1-5 til gjestene. Men det som kanskje er enda verre enn tap, er at Shampo skadet seg. Drøyt ni minutter var spilt i tredjeperiode da Espen ble taklet hardt inn i vantet. Han skøytet umiddelbart av isen med store smerter mens han holdt seg til håndleddet.

Han forsvant rett i garderoben og returnerte ikke.

Ifølge Blue Jackets' pressesjef forstuet han håndleddet, men det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden er.

Fire strake tap

Joe Sakic brukte bare 16 minutter på å score ekte hat trick i Nationwide Arena i natt. Det førte til at Colorado ledet 3-0, og kampen var avgjort. Milan Hejduk økte til 4-0, før David Ling reduserte med et fint skudd forbi Patrick Roy i midtperioden.

Greg de Vries fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Shampo spilte i rekke med Ray Whitney og Rick Nash. Som resten av Columbus sleit de med å skape noe mot et av NHLs beste lag.

Blue Jackets tapte sin fjerde kamp på rad og er sist i Western Conference med 58 poeng. Og nå er det bare Atlanta som har færre poeng (56) i hele NHL. Columbus spiller mot Minnesota i morgen.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 13,19 minutter spilletid, -2 i +/-.

SLO HÅNDEN</B> Espen Knutsen hadde tydelig vondt etter at han slo hånden i vantet. Ingen vet foreløpig hvor alvorlig skaden er og hvor lenge hockeystjernen er borte fra isen.