Shampo slipper operasjon

Espen Knutsen trenger ikke å opereres. Legeundersøkelsen viste at førstehjelpen Shampo fikk etter kjevebensbruddet var tilstrekkelig.

Han må fortsette å nøye seg med flytende føde inntatt gjennom sugerør i en ukes tid, men legene mener at kjevebeinet ble satt så bra sammen at det vil gro som det skal, og at tennene også er reddet.

Shampo måtte vente til søndag med en ordentlig undersøkelse. Først da var hevelsen begynt å gå ned. Shampo regnet med at han måtte opereres i dag, men ble positivt overrasket, skriver Columbus Dispatch.

- Legene i Nashville gjorde en god jobb. Fem tenner var slått løs, men de kjølte ned skadestedet, satte tennene på plass og tilpasset en skinne som holder alt på plass. Alt som trengs er å sette plomber i noen av tennene som ble slått i stykker, sa en talsmann for legeteamet i Columbus Blue Jackets til avisa.

Shampo vil også få tilpasset en munnbeskytter som skal hindre belastning på skadestedet. Han skal også bruke heldekkende visir den første tiden etter at han er tilbake på isen.

Det kan faktisk skje allerede onsdag, i «blåjakkenes» neste kamp, selv om det er mest sannsynlig at han må stå over bortekampen mot Carolina Hurricanes.

Shampo ble skadet da han fikk en puck i ansiktet i bortekampen mot Nashville Predators torsdag.

(NTB)