Shampo tapte i natt

COLUMBUS (Dagbladet.no): Columbus-San Jose 1-3. Espen Knutsen (28) fikk mye istid men ingen poeng i sin Columbus-debut i natt. - Jeg er sånn midt på treet fornøyd med innsatsen, sier Shampo til Dagbladet.

Nordmannen var senter i Columbus' førsterekke, og ble presentert til enorm jubel fra de drøyt 15 000 hjemmetilskuerne før kampstart.

- Det var moro å spille igjen. Jeg var litt nervøs, forteller Shampo som i glimt viste hvorfor Columbus betaler han 7,5 millioner kroner denne sesongen. Ved et par anledninger var Vålerenga-gutten bare centimeter fra å score. Men NHL-nordmannen gikk poengløs av isen.

Frisk finger

Men ifølge trener Dave King kommer poengene utover høsten.

- Espen trenger tid. Han kommer til å bli bedre for hver kamp, konkluderer King til Dagbladet. Og Shampo er enig.

- Merker at jeg ikke har spilt mer enn en kamp på sju måneder. Jeg ble sliten, sier Espen som spilte 20 bytter og var på isen i 16.50 minutter i natt.

- Bare synd vi ikke klarer å utnytte oss av 11 overtallsmuligheter, fortsetter Shampo. Som ikke var hemmet av fingerskaden.

- Det gikk greit. Og nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Espen. Fortsettelsen begynner hjemme mot Washington natt til lørdag.

Columbus vant skuddstatistikken 36-22.