Shampo tapte i natt

LOS ANGELES:Columbus Blue Jackets var tydelig slitne da de tapte nattas kamp mot bunnlaget Florida. Dermed ble også den imponerende seiersrekka brutt.

Nattas kamp var den tredje på fire dager for Columbus. I tillegg var ikke blåjakkene i seng før halv tre natt til i går etter flyturen hjem fra Nashville. Og det syntes.

Shampo var en av de piggeste Columbus-spillerne og hadde en kjempesjanse til å score da han ble stående alene med keeper femten minutter ut i første periode. Men i overtallsspill gjorde Florida-keeper Trevor Kidd en fantastisk beinparade, og stengte Knutsen ute.

Espen var som vanlig sjef i overtallsspillet og la flere nydelige pasninger som burde vært omsatt i mål. Men når Robert Kron bommer fullstending alene med keeper, blir det vanskelig å samle Shampo-poeng. Kampen hadde bare vart i snaue to minutter da Florida scoret et billig mål. Og de poengsultne panterne fra Miami hadde langt mer krefter enn Blue Jackets-gutta, og økte ledelsen med ett mål hver periode. Shampo var ikke på isen ved noen av dem.

Og dermed ble det ikke ny nykommer-rekord på fem strake seirer for Columbus.